Λάβετε έκπτωση 7% όταν κάνετε κράτηση στον Ιστότοπό μας!

Ξενοδοχείο δίπλα
στη θάλασσα

Danaos Hotel in Nea Chora Chania, Crete

Ξενοδοχείο Χανίων
Απευθείας στην παραλία.
ιδανική επιλογή για τη διαμονή ΣΑΣ.

Το φιλόξενο Ξενοδοχείο Δαναός βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στην περιοχή της Νέας Χώρας μόλις 1 χλμ. από το παλιό ενετικό λιμάνι των Χανίων. Εδώ θα βρίσκεστε δίπλα στην παραλία – αλλά την ίδια στιγμή θα είστε κοντά στο κέντρο της πόλης, το αεροδρόμιο απέχει μόλις 16 χιλιόμετρα.

Από την αμμώδη παραλία έχετε μια υπέροχη θέα των βράχων και υφάλων, που είναι ιδανικά για καταδύσεις, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Οι κάτοικοι της πόλης χρησιμοποιούν την παραλία της Νέας Χώρας από όταν ο ήλιος ανατέλλει μέχρι και τη δύση του. Την αυγή βλέπετε τους λουόμενους, συχνά ηλικιωμένες κυρίες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας νέοι αλλά και οικογένειες μαζεύονται και διασκεδάζουν στην καθαρή παραλία και στα δροσερά νερά.

Ο πύργος του ναυαγοσώστη βρίσκεται στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο. Εδώ μπορείτε να ε νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες, να παραγγείλετε ποτά και σνακς.

Στο μικρό λιμάνι της Νέας Χώρας, “Λιμανάκι”, υπάρχουν δραστηριότητες όλη την ημέρα. Επιπλέον, νωρίς το πρωί, μπορείτε να δείτε τα παράξενα ψάρια, χταπόδια κλπ. τα οποία έχουν φέρει οι ψαράδες.

ΔΩΜΑΤΙΑ

Ελέγξτε τους τύπους δωματίων μας

Μείνετε λίγα βήματα μακριά από την παραλία της Νέας Χώρας στο Danaos Hotel - Απολαύστε πρωινό και καφέ στο καφέ μας με εκπληκτική θέα στην παραλία της Νέας Χώρας